• Посилання скопійовано

Депозитарні установи з Криму повинні перереєструватися на материкову частину України

Затверджено рішення про особливості провадження депозитарної діяльності у зв'язку з тимчасовою окупацією території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Депозитарні установи з Криму повинні перереєструватися на материкову частину України

НКЦПФР затвердила рішення від 11.11.2014 р. №1512 "Про особливості провадження депозитарної діяльності у зв'язку з тимчасовою окупацією території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя".

Зокрема, передбачено, що депозитарні установи, які на дату набрання чинності цим рішенням зареєстровані на території АРК та м. Севастополя, не пізніше 30 календарних днів з дня набрання чинності рішенням повинні вчинити дії щодо зміни свого місцезнаходження шляхом перереєстрації на іншій території України поза межами території АРК та м. Севастополя. При цьому не рекомендовано здійснювати таку перереєстрацію на територію проведення АТО.

Депозитарні установи, що мають спеціалізовані структурні підрозділи, які розташовані на території АРК та м. Севастополя та провадять депозитарну діяльність, не пізніше 30 календарних днів з дня набрання чинності рішенням повинні вчинити дії щодо припинення провадження депозитарної діяльності такими підрозділами та повідомити НКЦПФР про зміни своєї організаційної структури у порядку та строки, визначені п. 9 розділу IV Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів) - депозитарної діяльності та клірингової діяльності.

Щодо депозитарних установ, які не вчинять вищезазначені дії, НКЦПФР прийме рішення про анулювання ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»