• Посилання скопійовано

Оновлено порядок розгляду запитів на отримання інформації

Затверджено Типовий порядок організації роботи та взаємодії між структурними підрозділами органів ДФС при розгляді запитів на отримання публічної інформації

Оновлено порядок розгляду запитів на отримання інформації

Мінфін наказом від 20.11.2014 р. № 1154 затвердив Типовий порядок організації роботи та взаємодії між структурними підрозділами органів Державної фіскальної служби при розгляді запитів на отримання публічної інформації.

Так, реєстрацію запитів на публічну інформацію здійснює структурний підрозділ або відповідальна посадова особа органу ДФС України, на яких покладено функцію щодо організації діловодства та контролю за розглядом запитів на інформацію (Суб’єкт реєстрації).

За забезпечення розгляду запитів на інформацію відповідає керівник, перший заступник (заступник) керівника відповідного органу ДФС України, який згідно з розподілом обов’язків здійснює координацію діяльності Суб’єкта координації.

Дія цього Типового порядку не поширюється на відносини щодо отримання інформації суб’єктами владних повноважень при здійсненні ними своїх функцій, а також на відносини у сфері звернень громадян, які регулюються спеціальним законом.

Реєстрація запитів на інформацію здійснюється Суб’єктом реєстрації в автоматизованій системі електронного документообігу шляхом створення реєстраційно-контрольних карток в журналі вхідних документів з присвоєнням індексу „зпі” у встановленому порядку.

Надання інформації за запитами на інформацію про фізичну чи юридичну особу здійснюється тільки на вимогу особи, якої вона стосується, крім випадків, передбачених законом.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»