• Посилання скопійовано

Мін’юст припиняє доступ до деяких реєстрів на територіях АТО

Мін'юст припиняє доступ до деяких реєстрів інформаційної системи Міністерства юстиції України на територіях Донецької та Луганської областей

Мін’юст припиняє доступ до деяких реєстрів на територіях АТО

Це передбачено наказом Міністерства юстиції від 28.07.2015 №1351/5 «Про припинення доступу до деяких реєстрів інформаційної системи Міністерства юстиції України». Зміни вносяться до наказу Мін'юсту від 17 червня 2014 року № 953/5 «Про невідкладні заходи щодо захисту прав громадян на території проведення антитерористичної операції».

Наказом передбачено тимчасово припинити доступ користувачів до Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів та Єдиного реєстру довіреностей. Зауважимо, ДП «Національні інформаційні системи» Мін'юсту повинно вжити заходів щодо припинення доступу користувачів до цих реєстрів на території:

1) Луганської області - Антрацитівського, Краснодонського, Лутугинського, Перевальського, Слов'яносербського, Свердловського, Станично-Луганського районів, міст Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Луганськ, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов;

2) Донецької області - Амвросіївського, Мар'їнського, Новоазовського, Старобешівського, Тельманівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, міст Горлівка, Докучаєвськ, Донецьк, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Єнакієве, Сніжне, Харцизьк, Ясинувата, Торез, Шахтарськ.

Окрім того, відповідно до наказу ДП «Інформаційно-ресурсний центр» (замість Державної реєстраційної служби як це визначено попередньою редакцією наказу) зобов'язали вжити заходів щодо тимчасового припинення доступу користувачів до Єдиного державного реєстру юросіб та фізосіб - підприємців на території АТО. ДП буде займатись також відновленням доступу до реєстру.

 

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»