• Посилання скопійовано

З 1 червня 2018 року посвідки на постійне проживання видаватимуть за новою формою

Іноземцям та особам без громадянства видаватимуть посвідки на постійне проживання з безконтактним електронним носієм із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру

З 1 червня 2018 року  посвідки на постійне проживання видаватимуть за новою формою

Кабмін постановою від 25.04.2018 р. № 321 затверджено:

Відповідно з 1 червня 2018 року буде запроваджено із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру оформлення і видачу посвідки на постійне проживання, зразок бланка якої затверджено цією постановою, іноземцям та особам без громадянства.

До завершення роботи із забезпечення в повному обсязі територіальних органів і територіальних підрозділів ДМС матеріально-технічними ресурсами, необхідними для оформлення і видачі посвідки на постійне проживання, зразок бланка якої затверджено цією постановою, посвідка на постійне проживання може оформлятися з використанням бланка посвідки на постійне проживання у формі книжечки.

Посвідка на постійне проживання, що не містить безконтактного електронного носія, оформлена та видана на підставі документів, поданих до 1 червня 2018 р., є чинною протягом строку, на який її було видано.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»