• Посилання скопійовано

У роботі Міндоходів Донецької і Луганської області встановлено простій

Строк дії простою - період з дня видання наказу і до закінчення дії обставин, які створюють загрозу життю і здоров'ю працівників територіальних органів Міндоходів

У роботі Міндоходів Донецької і Луганської області встановлено простій

У зв'язку із проведенням антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей податківці наказом від 08.07.2014 р. № 381 встановили простій у роботі територіальних органів Міндоходів цих областей.

Строком дії простою визначено період з дня видання цього наказу до закінчення дії обставин, які створюють загрозу життю і здоров'ю працівників територіальних органів Міндоходів.

У період простою виконання функціональних обов'язків з обслуговування платників податків, які перебувають на обліку в територіальних органах Міндоходів:

- у м. Донецьку - покласти на Маріупольську ОДПІ ГУ Міндоходів у Донецькій області ;

- у м. Луганську та Луганській області - покласти на ДПІ у Жовтневому районі м. Луганська ГУ Міндоходів у Луганській області;

- Міжрегіонального головного управління Міндоходів - Центральний офіс з обслуговування великих платників -  покласти на Міжрегіональне головне управління Міндоходів.

Окрім того, дозволено працівникам територіальних органів Міндоходів, у яких встановлено простій, не перебувати за основним місцем роботи до закінчення простою. Залучати таких працівників до роботи можна виключно у разі крайньої необхідності та за умов гарантування безпечних умов роботи. Під час простою за такими працівниками зберігатиметься середній заробіток.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»