• Посилання скопійовано

В Києві утворено територіальний орган Державної фіскальної служби

Новостворене управління буде виконувати у столиці завдання з адміністрування податків та зборів

В Києві утворено територіальний орган Державної фіскальної служби

«Нещодавно, 13 жовтня 2014 року було офіційно зареєстровано нову юридичну особу – Головне управління ДФС у м. Києві, яке згідно визначених Державною фіскальною службою України функцій буде виконувати у столиці завдання з адміністрування податків та зборів», – повідомив в.о. керівника ГУ ДФС у м. Києві Ігор Бондаренко.

Відповідно до виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Головне управління ДФС у м. Києві отримало ідентифікаційний код юридичної особи 39439980.

Також Ігор Бондаренко зазначив, що ГУ ДФС у м. Києві розпочато виконання прав та обов’язків ГУ Міндоходів у м. Києві, яке реорганізується шляхом приєднання до нього. 

Нагадаємо, реорганізація відбувається на виконання пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України  від 06.08.2014 № 311 «Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України».

 

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»