• Посилання скопійовано

У Києві створені Комісії з розгляду питань щодо податкового компромісу

Платники податків, які вирішили скористатись можливістю застосування податкового компромісу можуть звертатись до районної податкової інспекції за місцем обліку

У Києві створені Комісії з розгляду питань щодо податкового компромісу

Головне управління ДФС у м. Києві повідомляє, що з метою належної реалізації вимог Закону України від 25 грудня 2014 року № 63-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу» у районних податкових інспекціях ГУ ДФС у м. Києві створені Комісії з розгляду питань застосування процедури податкового компромісу.

Платники податків, які вирішили скористатись можливістю застосування податкового компромісу можуть звертатись до районної податкової інспекції за місцем обліку.

Нагадаємо, податковий компроміс – це режим звільнення від юридичної відповідальності платників податків та/або їх посадових (службових) осіб за заниження податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та/або податку на додану вартість за будь-які податкові періоди до 1 квітня 2014 року з урахуванням строків давності, встановлених статтею 102 Податкового кодексу України.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»