• Посилання скопійовано

ДФС запроваджено новий електронний сервіс – „Допомога платнику”

Запитання можна направляти перед вебінаром та безпосередньо під час заходу на електронну адресу проекту, а також у чаті

ДФС запроваджено новий електронний сервіс – „Допомога платнику”

Новий електронний сервіс «Допомога платнику», який являє собою програму навчальних вебінарів для платників через засоби скайп-зв’язку, успішно пройшов випробування у Черкаській області.

Для реалізації сервісу було обладнано спеціальну студію та створено інтернет-ресурс: dopomogaplatnyku.ck.ua, який доступний на території України та за кордоном.

Платнику для користування цим сервісом достатньо лише мати комп’ютер та доступ до мережі Інтернет. Запитання можна направляти перед вебінаром та безпосередньо під час заходу на електронну адресу проекту, а також у чаті.

Відповіді на свої запитання платники отримують протягом 15 хвилин з моменту їх надсилання модератору вебінару. Відповіді лектор озвучує під час вебінару, а модератор надсилає на скриньки запитувачів або розміщує у чаті. Після проведення вебінару всі питання і відповіді розміщуються на інтернет-ресурсі.

Платники з обмеженими фінансовими та інтернет-ресурсами, які не мають можливості самостійно підключитися до трансляції, можуть подивитися консультацію через спеціальні студії, обладнані у ЦОПах та у студіях сільських і селищних рад Черкаської області.

 

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»