• Посилання скопійовано

Порядок обліку податків і зборів, ЄСВ та митних платежів органами ДФС: проект Міфіну

Мінфін розробив проект Порядку ведення органами ДФСУ оперативного обліку податків, зборів, митних та інших платежів до бюджетів, ЄСВ

Порядок обліку податків і зборів, ЄСВ та митних платежів органами  ДФС: проект Міфіну

Мінфін розробив та оприлюднив проект наказу «Про затвердження Порядку ведення органами Державної фіскальної служби України оперативного обліку податків, зборів, митних та іншихплатежів до бюджетів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування». Завантажити >>>

Розробка проекту зумовлена змінами у чинному законодавстві. 

Проект Порядку регламентує ведення оперативного обліку податків і зборів, митних та інших платежів до бюджетів, ЄСВ, контроль за справлянням яких покладено на органи ДФС. 

Також проектом Порядку встановлено механізми контролю щодо забезпечення своєчасності і достовірності відображення в інформаційній системі органів ДФС первинних облікових та звітних показників, які характеризують стан розрахунків платників з бюджетом та державними цільовими фондами.

Зауваження та пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступною адресою:        

  • Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2, e-mail: orlyansky@minfin.gov.ua.        
  • Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ – 8,        вул. Арсенальна,9/11.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»