• Посилання скопійовано

У Мінфіні назвали дедлайн подачі бюджету і Податкового кодексу в Раду

Впродовж двох тижнів Податковий кодекс разом з бюджетом будуть у парламенті. Про це заявила заступник міністра фінансів Олена Макеєва

У Мінфіні назвали дедлайн подачі бюджету і Податкового кодексу в Раду

"Протягом двох тижнів Податковий кодекс разом з бюджетом будуть у парламенті. Нас запитують, чому ми не даємо ознайомитися з Податковим кодексом, і деякі говорять, що насправді немає нового кодексу. Це неправда", - уточнила заступник міністра фінансів Олена Макеєва в інтерв'ю

За словами Макеєвої, міністерство отримало грант на його підготовку, і Податковий кодекс писала спеціальна окрема група юристів і аудиторів разом з Міністерством фінансів і ДФС.

"Він у нас був готовий на початку вересня. Але чому ми його не показуємо? Тільки тому, що він не затверджений Кабінетом міністрів", - зазначила заступник міністра.

Крім того, за її словами Мінфін ще зводить бюджет відповідно до нової податкової реформи.

"По-друге, ми ще зводимо бюджет по новій податковій реформі. Спочатку треба затвердити документ. Це ж не тільки кодекс міністерства, це ще й кодекс уряду. Ми вже знаходимося на фінішній прямі", - говорить Макеєва.

Також, відповідаючи на запитання про відхід з Мінфіну, Макеєва зазначила, що не збирається цього робити.

"Я не писала ніякої заяви, це не в моїх правилах. Мене запросила працювати в команду міністр, я вдячна їй за довіру. І тільки її бажання стане для мене керівництвом до дії", - підсумувала заступник міністра.

UPD 01.12.2015 р.

Мінфін оприлюднив:

 - пакет законопроектів, які вносять зміни до проекту Податкового кодексу>>>

 - держбюджет-2016 >>>

Джерело: Українська правда

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»