• Посилання скопійовано

Старі акцизні марки припинять продавати з 1 лютого

Податківці нагадують, що продаж марок акцизного податку для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва старих зразків подовжено до 1 лютого 2015 року

Старі акцизні марки припинять продавати з 1 лютого

ГУ ДФС у м. Києві нагадує, що згідно з нормами постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2014 №721 «Про внесення зміни до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 19 листопада 2014 року № 627» продаж марок акцизного податку для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва, зразки яких затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2013 р. N 188 "Деякі питання маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів" подовжено до 1 лютого 2015 р.

Марки акцизного податку нового зразка для маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів запроваджено постановою Кабінету Міністрів України від 19.11.2014 №627 з 1 січня 2015 року.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»