• Посилання скопійовано

Запропоновано знизити ставки акцизу на транспортні засоби, що були у використанні

Зареєстровано законопроект, яким пропонується тимчасово з 1 січня 2016 року до 31 грудня 2017 року знизити ставки акцизного збору на транспортні засоби, що були у використанні

Запропоновано знизити ставки акцизу на транспортні засоби, що були у використанні

У Верховній Раді зареєстровано проект Закону №3251 "Про внесення змін до підрозділу 5 розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів".

Законопроектом пропонується тимчасово з 1 січня 2016 року до 31 грудня 2017 року знизити ставки акцизного збору на транспортні засоби, що були у використанні. 

На думку авторів проекту, його прийняття:

 - позитивно вплине на розвиток автомобільного ринку;

 - дасть змогу громадянам легалізувати свої придбані автомобілі, що зараз перебувають в митному режимі транзиту;

 - сприятиме розвитку малого та середнього бізнесу як на ринку автопродажів так і наданні страхових послуг, та послуг з автомобільного сервісу;

 - вартість автомобіля стане доступнішою, що дасть змогу підвищити життєвий рівень громадян України.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»