• Посилання скопійовано

Перерахувати податок на нерухомість треба не пізніше 29 липня

Перерахунок податкового зобов'язання за I квартал 2014 року проводити не потрібно

Перерахувати податок на нерухомість треба не пізніше 29 липня

Авансові внески з податку на нерухоме майно, відображені у річній податковій декларації, юридичним особам слід заплатити не пізніше 29 липня 2014 року.

Водночас з метою забезпечення виконання Закону України від 27.03.2014 р. № 1166-VII "Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні" в частині зміни бази оподаткування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податкові зобов'язання платників податку-юридичних осіб потребують перерахунку з урахуванням загальної площі об'єктів житлової нерухомості, у т. ч. їх часток, як бази оподаткування для такого податку з 01 квітня 2014 р.

Перерахунок податкового зобов'язання за I квартал 2014 року проводити не потрібно. За результатами перерахунку слід подати не пізніше 29 липня 2014 р. (граничного терміну сплати авансових внесків з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за II квартал 2014 року) уточнюючі декларації.

Докладніше про це йдеться в Узагальнюючій податковій консультації щодо оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, затвердженій наказом Міндоходів України 25.04.2014 №263.

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»