• Посилання скопійовано

Свободівці запропонували Раді ввести для українців новий військовий збір

Народні депутати від партії «Свобода» пропонують Верховній Раді встановити одноразовий військовий збір у розмірі від 10% з річного доходу фізичних осіб від 500 тис. грн до 1 млн грн.

Свободівці запропонували Раді ввести для українців новий військовий збір

Об этом сказано в проекте закона, зарегистрированного на сайте парламента, авторами которого являются шесть депутатов - Юрий Левченко, Олег Осуховский, Андрей Ильенко, Юрий Бублик, Александр Марченко и Николай Головко.

Проектом закона также предусмотрено, что физические лица, получившие годовой доход от 1 до 10 млн грн, будут единоразово облагаться налогом по ставке 15%, доходы 10-100 млн грн – 20%, доходы свыше 100 млн – 25%.

В пояснительной записке необходимость принятия такого закона депутаты аргументируют важностью укрепления военного потенциала Украины. «Во время, когда украинские военнослужащие, работники правоохранительных органов и другие участники боевых действий на востоке Украины, рискуя жизнью, героически защищают Украину от террористов и военной агрессии, возникает необходимость поиска дополнительных источников наполнения государственного бюджета для укрепления военного потенциала и обороноспособности страны», - сказано в записке.

 

На підставі: УНІАН

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»