• Посилання скопійовано

Позиція податківців незмінна: індивідуальні знижки на товари оподатковуються ПДФО

ДФСУ про виникнення об’єкта оподаткування ПДВО під час проведення маркетингової, рекламної чи іншої акції у вигляді знижки для учасників програм лояльності

Позиція податківців незмінна: індивідуальні знижки на товари оподатковуються ПДФО

ДФСУ у листі від 12.11.2015 р. №24103/6/99-99-17-03-03-15 нагадали, що до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включається дохід, отриманий як додаткове благо у вигляді вартості безоплатно отриманих товарів, визначеної за правилами звичайної ціни, а також суми знижки, індивідуально призначеної для такого платника податку.

Тобто якщо знижка має індивідуальний (персональний) характер, то сума такої знижки включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу такого платника як додаткове благо та оподатковується ПДФО.

Про це нещодавно податківці також зазначали у листі №22297/6/99-99-17-03-03-15  Новина на тему тут >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»