• Посилання скопійовано

Держказначейство запроваджує електронну форму обслуговування клієнтів

Держказначейською службою прийнято рішення про запровадження електронної форми обслуговування клієнтів з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису

Держказначейство запроваджує електронну форму обслуговування клієнтів

З метою спрощення та оптимізації взаємодії розпорядників та одержувачів бюджетних коштів в процесі казначейського обслуговування  Державною казначейською службою України прийнято рішення про запровадження електронної форми обслуговування клієнтів з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису та сучасних інтернет-технологій.

10 вересня поточного року за участі Голови Казначейства України Тетяни Слюз, заступника директора Департаменту інноваційних розробок Товариства з обмеженою відповідальністю «УНІТІ-БАРС» Євгена Москаленка та керівників самостійних структурних підрозділів Казначейства України відбулася презентація системи дистанційного обслуговування клієнтів казначейства через програмно-технічний комплекс «Клієнт казначейства – Казначейство».

Тетяна Слюз наголосила на важливості використання нового програмно-технічного комплексу. Адже розгортання системи віддаленого доступу клієнтів Казначейства України через програмно-технічний комплекс «Клієнт казначейства – Казначейство» пришвидшить проходження платежів, спростить обслуговування розпорядників бюджетних коштів, клієнти отримають можливість в режимі реального часу відстежувати стан рахунків, відкритих в територіальних органах Казначейства.

У кінцевому підсумку буде досягнуто значний економічний ефект завдяки суттєвій економії часу, зменшенню витрат бюджетних коштів.

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»