• Посилання скопійовано

У разі пошкодження електронного ключа необхідна процедура повторної реєстрації

Якщо ж електронний ключ не пошкоджено, а необхідно змінити дані, то скасування можна провести самостійно за допомогою програмного забезпечення

У разі пошкодження електронного ключа необхідна процедура повторної реєстрації

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві звертає увагу, що якщо підписувач, фізособа-підприємець чи юрособа, втратив (пошкодив) особистий ключ або забув пароль захисту особистого ключа, то він повинен звернутися до найближчого пункту представництва АЦСК ІДД  ДФС та повторно пройти процедуру реєстрації з повним пакетом реєстраційних документів.

У разі зміни реєстраційних даних, зазначених у посиленому сертифікаті (зміна посади, звільнення, зміна прізвища та інше) теж необхідно скасування посиленого сертифікату.

Для цього користувачу потрібно подати заяву на скасування посиленого сертифіката відкритого ключа. Якщо електронний ключ не пошкоджено, а необхідно змінити дані, то скасування можна провести самостійно за допомогою програмного забезпечення (відеоінструкцію з процедури скасування та програмне забезпечення можна отримати на інформаційному веб - ресурсі acskidd.gov.ua)».

Переваги використання електронного цифрового підпису:

– зручність (всі операції можна виконувати як з  робочого місця так і з будь-якого, де є доступ до мережі Інтернет),

– економія часу (не марнується робочий  час на поїздки в транспорті та черги при поданні документації),

– доступність (на безкоштовній основі),

– універсальність (широкий спектр використання – від подання звітності до участі у тендерах та інше).

Джерело: ДПІ у Оболонському районі м.Києва ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»