• Посилання скопійовано

Особливості оформлення ЕЦП у разі перейменування вулиць

В АЦСК ІДД ДФС роз'яснили, як потрібно заповнювати реєстраційні картки на отримання електронного цифрового підпису

Особливості оформлення ЕЦП у разі перейменування вулиць

АЦСК ІДД ДФС повідомляє, що на виконання Закону №317 та окремих Постанов ВРУ про перейменування адміністративно-територіальних одиниць, розпорядником Єдиного державного реєстру було внесено зміни до облікових даних суб’єктів господарювання, а саме – перейменовано назви міст, селищ, сіл, районів, районів у містах та вулиць.

Для уникнення непорозумінь під час отримання послуг електронного цифрового підпису від АЦСК ІДД ДФС реєстраційні картки необхідно заповнювати наступним чином:

 - для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у поле юридична адреса (місце знаходження філії), адреса реєстрації місця проживання необхідно вказувати інформацію відповідно до даних Єдиного державного реєстру;

для фізичних осіб, у тому числі, які здійснюють незалежну професійну діяльність, слід зазначати адресу реєстрації місця проживання відповідно до паспортного документа.

Також читайте такі новини на тему:

-Переоформлення документів дозвільного характеру при перейменуванні вулиць - роз'яснює Держпраці;

-Перейменування вулиць: чи проводити платнику ПДВ перереєстрацію?

Перейменування вулиці не зобов'язує відразу міняти реєстрацію - Мін'юст;

Перейменування вулиць: дії громадян.

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»