• Посилання скопійовано

З березня відкриваються нові бюджетні рахунки

Затверджено наказ про відкриття рахунків та внесення змін до аналітичних параметрів рахунків з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів

З березня відкриваються нові бюджетні рахунки

Держказначейська служба затвердила наказ про відкриття рахунків та внесення змін до аналітичних параметрів рахунків з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів.

Департаменту інформаційних технологій, корпоративної телекомунікації та захисту інформації, Управлінню бухалтерського обліку операцій державного бюджету, Відділу обслуговування операційного дня та начальникам головних управлінь Держказначейської служби в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі:

1) 17.02.2014 р. забезпечити відкриття та доведення реквізитів рахунків (у частині платежів, які мобілізуються на відповідній території) органам Міністерства доходів і зборів України, органам Міністерства внутрішніх справ України відповідно до порядків взаємодії, місцевим фінансовим органам та іншим органам, що контролюють справляння надходжень бюджетів, за їх зверненням для подальшого повідомлення платникам податків;

2) 01.03.2014 р. відкрити операційний день та забезпечити перенесення залишків коштів з рахунків, що закриваються, на відкриті рахунки з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів, привести у відповідність до вимог законодавства нормативи розподілу платежів;

3) Датою початку здійснення операцій по виконанню державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог Бюджетного кодексу України та Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» визначити - 03.03.2014 р. (Наказ Держказначейської служби від 13.02.2014 р. №53).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/П(С)БО і план рахунків

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «П(С)БО і план рахунків»