• Посилання скопійовано

Форму подорожнього листа легкового авто можна створити самостійно

Оскільки законодавством не визначено форму бланка подорожнього листа легкового автомобіля, податківці не проти, щоб платники податків використовували зручну для обліку форму, затверджену наказом про облікову політику підприємства

Форму подорожнього листа легкового авто можна створити самостійно

ДФСУ у листі від 02.11.2015 р. №23178/6/99-99-19-02-02-15 зазначила: оскільки законодавством не визначено форму бланка подорожнього листа легкового автомобіля, то платник податку може використовувати зручну для обліку форму первинного документа, затверджену наказом про облікову політику підприємства.

Єдина умова - ця форма повинна містити усі ознаки первинного документа, а також відомості про господарську операцію та підтвердження її здійснення.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Облік окремих операцій

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Облік окремих операцій»