• Посилання скопійовано

ТТН потрібно реєструвати навіть якщо відвантаження алкоголю здійснюється не з акцизного складу

До введення в дію Єдиного реєстру ТТН на переміщення спирту етилового та алкогольних напоїв підприємство може використовувати власну нумерацію товарно-транспортних накладних

ТТН потрібно реєструвати навіть якщо відвантаження алкоголю здійснюється не з акцизного складу

Выполнение требований Инструкции о применении форм товарно-транспортных накладных на перемещение спирта этилового, высокооктановых кислородсодержащих примесей и алкогольных напитков, в частности, о регистрации товарно-транспортных накладных в Едином реестре товарно-транспортных накладных на перемещение спирта этилового и алкогольных напитков является обязательным для всех субъектов хозяйствования, которые осуществляют деятельность на рынке производства и оборота спирта и алкогольных напитков, в том числе, если отгрузка такой продукции осуществляется не с акцизного склада. Об этом говорится в налоговой консультации Миндоходов.

До введения в действие указанного Реестра предприятие может использовать собственную нумерацию товарно-транспортных накладных.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»