• Посилання скопійовано

Складання звітності за ІІ квартал 2012 р. і робота в КІС Держфінпослуг

З метою забезпечення складання достовірної, прозорої звітності фінансовими установами та керуючись статтею 14, пунктами 8 та 18 частини 1 статті 28 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» та з урахуванням вимог «Комплексної інформаційної системи» (далі -- КІС) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг України, повідомляє:

1. Фінансовим установам (крім страхових компаній, кредитних спілок, ломбардів, недержавних пенсійних фондів, адміністраторів недержавних пенсійних фондів), а саме: довірчим товариствам, фінансовим компаніям, іншим кредитним установам та новоутвореним фінансовим установам, які не отримали доступ до КІС раніше, просимо отримати новий логін та пароль для роботи в Державному реєстрі фінансових установ. Логін/пароль для роботи в Державному реєстрі фінансових установ можна отримати за адресою:

Київ, вул. Б. Грінченка, 3.

Термін видачі з 05.07.2012 р.

Понеділок ? четвер 09.15 -- 18.00,

п’ятниця 09.15 ? 16.45,

перерва 13.00 ? 14.00,

р. тел. (044) 234-29-01.

2. Для всіх учасників ринку перехід на роботу в Державному реєстрі фінансових установ засобами програмного комплексу «Комплексна інформаційна система» відбудеться 03.07.2012 р. З цього часу програмне забезпечення, що забезпечує доступ до Державного реєстру фінансових установ з офіційного веб-сайту Держфінпослуг, припиняє роботу.

3. Страховим компаніям; адміністраторам недержавних пенсійних фондів, ломбардам, кредитним спілкам нагадуємо, що складання звітності за допомогою програмного комплексу «Комплексна інформаційна система» починається з 01.07.2012 р., строк завершення ? 25.07.2012 р.

Запуск програми здійснюється за ІР адресою:

http://217.76.195.214_

4. «Інструкція користувача» по роботі з програмним комплексом «Комплексна інформаційна система» в розрізі сегментів ринку розміщена на веб-сайті Держфінпослуг України http:// www.dfg.gov.ua/722.html

5. Для роботи в КІС необхідно використовувати Internet Ехрlогег версії 8 та вище або Mozilla Firefox.

6. Надсилати інформацію з пропозиціями та зауваженнями на електронну адресу kis@dfg.gov.ua. Телефон контактної особи (044) 234-29-01.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»