• Посилання скопійовано

Нові статспостереження зі статистики капітальних інвестицій, інвестпроектів і будівництва

Наказ Держкомстату від 20.07.2012 р. №308 «Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики капітальних інвестицій, інвестиційних проектів і будівництва»

Держкомстат наказом від 20.07.2012 р. №308 затвердив форми державних статистичних спостережень зі статистики капітальних інвестицій, інвестиційних проектів та будівництва:
— №2-інвестиції (річна) «Капітальні інвестиції, вибуття й амортизація активів» (поширюється на юросіб — підприємства, установи, заклади, органи державної влади й органи місцевого самоврядування, вводиться починаючи зі звіту за 2012 рік);
— №1-кб (місячна) «Звіт про виконання будівельних робіт» (поширюється на юридичних осіб, їх відокремлені підрозділи, що виконують будівельні роботи за переліком, установленим органами державної статистики, вводиться починаючи зі звіту за січень 2013 року);
— №2-інвестиції (квартальна) «Капітальні інвестиції» (поширюється на юросіб — підприємства, установи, заклади, органи державної влади й органи місцевого самоврядування), №1-буд (квартальна) «Інформація про одержання дозвільного документа на виконання будівельних робіт» (поширюється на юридичних осіб — замовників), №2-буд (квартальна) «Звіт про реалізацію дозвільного документа на виконання будівельних робіт» (поширюється на юридичних осіб — замовників і місцеві органи виконавчої влади або органи місцевого самоврядування), №1-ІП (квартальна) «Звіт підприємства про реалізацію інвестиційного проекту в спеціальній (вільній) економічній зоні або на території пріоритетного розвитку» (поширюється на юросіб, відокремлені підрозділи юросіб, які знаходяться у спеціальних (вільних) економічних зонах або на територіях пріоритетного розвитку та реалізують у цих зонах або на територіях інвестиційні проекти) — вводяться починаючи зі звіту за січень-березень 2013 р.
При цьому з 01.01.2013 р. втратить чинність попередня форма №2-інвестиції (річна), з 01.02.2013 р. — форма №1-кб (місячна), а з 01.04.2013 р. — і сам Наказ Держкомстату від 20.05.2011 р. №120 «Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики капітальних інвестицій, інвестиційних проектів і будівництва», яким затверджені згадані форми.

Автор: Хоміцка Маріанна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»