• Посилання скопійовано

Роз'яснено, як правильно заповнювати форму статспостереження №1-торги (квартальна)

Держстат надав роз’яснення щодо показників форми державного статспостереження №1-торги (квартальна) "Звіт про проведення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти"

Роз'яснено, як правильно заповнювати форму статспостереження №1-торги (квартальна)

Так, форма державного статистичного спостереження №1-торги містить узагальнену інформацію щодо закупівель товарів, робіт і послуг за державні коштидля забезпечення державного нагляду та контролю за використанням державних коштів відповідно до Закону України "Про здійснення державних закупівель".

Органи державної статистики при проведенні статспостереження за формою №1-торги використовують інформацію щодо закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти:

- Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями (з урахуванням зведеної інформації щодо розпорядників коштів відповідних місцевих бюджетів);

- іншими головними розпорядниками державних коштів відповідно до бюджетного законодавства

Звіт за формою №1-торги відображає щоквартальні дані з наростаючим підсумком з початку року про закупівлі, які відбулися у звітному періоді (у разі укладання договору про закупівлю у звітному періоді), та про торги, які відмінено чи визнано такими, що не відбулися (Розяснення Держстату від 29.11.2013 р. №18.1-12/31).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»