• Посилання скопійовано

За I квартал звітуємо за новою формою №1-ДФ

Податківці нагадали, що з 1 квітня діє нова форма Податкового розрахунку за формою №1-ДФ

За I квартал звітуємо за новою формою №1-ДФ

З 1 квітня 2014 набуває чинності наказ Міністерства доходів і зборів України від 21.01.2014 р. №49, яким затверджено нову форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма №1ДФ), а також Порядок його заповнення. При цьому втрачає чинність попередня форма податкового розрахунку №1ДФ, затверджена наказом ДПА України від 24.12.2010 р. №1020.

Згідно з Порядком заповнення Податковий розрахунок за ф. №1ДФ подається податковим агентом одним з таких способів:

- засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови використання електронного цифрового підпису,

- на паперовому носії разом з електронною формою на електронному носії інформації,

- на паперовому носії, якщо кількість рядків у Податковому розрахунку не більше п'яти.

Наказом внесено зміни до Довідника ознак доходів фізичних осіб, який доповнений новими ознаками доходів, а також змінені назви деяких ознак доходів за колишньою нумерації.

Оскільки наказ №49 набирає чинності з 1 квітня 2014 року, то з цієї дати за новою формою подається податковий розрахунок за І квартал 2014 року та уточнюючі розрахунки за попередні звітні періоди.

Звертаємо увагу! В уточнюючих Податкових розрахунках за звітні періоди з 01.01.2011 р. по 31.12.2013 р. доходи слід відображати за ознаками, чинними у редакції наказу №1020.

Нагадаємо, що Податковий розрахунок №1ДФ подається окремо за кожний квартал.

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»