• Посилання скопійовано

Декларація з ПДВ знову зазнає змін

Розроблено проект нової форми декларації з ПДВ з урахуванням змін, внесених антикризовим законом та Законом №1200

Декларація з ПДВ знову зазнає змін

На офіційному веб-порталі Міндоходів розміщено проект наказу Міністерства фінансів України, яким запропоновано оновлені форми звітності з ПДВ, а саме:

 - податкову декларація з податку на додану вартість

 - уточнюючий розрахунок податкових зобов'язань з податку на додану вартість у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок;

 - розрахунок податкових зобов’язань, нарахованих отримувачем послуг, не зареєстрованим як платник податку на додану вартість, які постачаються нерезидентами, у тому числі їх постійними представництвами, не зареєстрованими    платниками податків, на митній території України. 

Необхідність оновлення форми декларацій зумовлена змінами, внесеними Законами від 27.03.2014 р. №1166-VII „Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” та від 10.04.2014 р. № 1200-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо усунення окремих неузгодженостей норм законодавства” . Нагадаємо, що цими законами, зокрема, встановлено з 1 квітня 2014 р. ставку ПДВ 7 %  на ліки та медвироби.

Зауваження та пропозиції до вказаного проекту наказу приймаються упродовж одного місяця з дати його оприлюднення на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, м. Київ – 53, Львівська площа, 8, Міністерство доходів і зборів України, електронну – dpspdv@ukr.net.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»