• Посилання скопійовано

Підприємство має борг з виплати зарплати: як заповнити звіт з праці?

Поточна заборгованість до даних Звіту з праці ( форма №1-ПВ) не включається

Підприємство має борг з виплати зарплати: як заповнити звіт з праці?

Держкомстат у Запорізькій області у листі від 02.04.2014 р. № 12-13/240  роз'яснив, що державне статистичне спостереження «Стан виплати заробітної плати» проводиться на базі розділу II форми № 1-ПВ (місячна) «Звіт з праці».

Якщо підприємство має заборгованість із виплати зарплати та відібране до обстеження «Стан виплати заробітної плати», то необхідно надати до органів державної статистики за місцем діяльності звіт за ф. № 1-ПВ (місячна) «Звіт з праці» із заповненим II розділом. При цьому поточна заборгованість до даних звіту не включається.

Респондент, що повідомив про наявність заборгованості в будь-якому звітному періоді упродовж 2014 р., повинен і надалі щомісяця надавати звіт до моменту повного погашення боргу. Якщо підприємство повністю розрахувалося з працівниками із заробітної плати у звітному періоді, воно надає «нульовий звіт», що підтверджує відсутність боргу.

Суб’єкти господарювання щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (підприємства-банкрути) включаються до зазначеного статистичного спостереження з моменту винесення постанови суду про порушення справи про банкрутство. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»