• Посилання скопійовано

У додатку Д6 не деталізується інформація по операціях з неплатниками ПДВ

У додатку Д6 не потрібно деталізувати інформацію по операціях з фізособами, які не є підприємцями, а також з фізособами – підприємцями та юрособами, які не є платниками ПДВ

У додатку Д6 не деталізується інформація по операціях з неплатниками ПДВ

Податківці у листі від 25.02.2014 р. №3981/5/99-99-19-04-02-16 розглянули питання щодо порядку заповнення додатку 6 до податкової декларації з податку на додану вартість та реєстру виданих та отриманих податкових накладних, і повідомили наступне.

Додаток Д6 до Декларації з ПДВ, в якому розшифровуються операції, які не є об’єктом оподаткування, операції з постачання послуг за межами митної території України, звільнені від оподаткування операції, з 01.02.2014 р. складається платником податку в розрізі контрагентів – платників ПДВ із зазначенням загального обсягу пільгових операцій по такому контрагенту, здійснених в рамках окремої статті Кодексу за звітний період.

Інформація про пільгові операції, які здійснювались платником податку з контрагентами - не платниками ПДВ, не підлягає деталізації та відображається в додатку Д6 загальною сумою без відповідного розшифрування по контрагентах (в такому ж порядку, як і до внесення змін).

Тобто, в додатку Д6 не потрібно деталізувати інформацію по операціях з фізичними особами, які не є суб’єктами підприємницької діяльності, а також з фізичними особами – підприємцями та юридичними особами, які не є зареєстрованими платниками ПДВ.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»