• Посилання скопійовано

Платникам із зони АТО не потрібно переукладати договори про визнання електронних документів

Податківці нагадують, що платникам податків Донецької та Луганської областей не потрібно переукладати договори про визнання електронних документів

Платникам із зони АТО не потрібно переукладати договори про визнання електронних документів

Відповідно до статті 49 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) податкова декларація подається за звітний період в установлені ПКУ строки контролюючому органу, в якому перебуває на обліку платник податків.

У зв’язку із проведенням антитерористичної операції на сході України, наказами Міндоходів та Державної фіскальної служби встановлено простої у роботі деяких територіальних органів Міндоходів на території Донецької та Луганської областей.

Зазначені накази розміщені на офіційному порталі Державної фіскальної служби України у банері «Інформація для сходу України».

Виконання функціональних обов’язків з обслуговування платників податків, закріплених за структурними підрозділами територіальних органів Міндоходів, у яких встановлено простій у роботі, тимчасово покладено на інші структурні підрозділи.

Платникам податків, які перебувають на обліку в контролюючих органах Донецької та Луганської областей, щодо яких встановлено простій у роботі, для подання звітності засобами електронного зв’язку в електронній формі до контролюючого органу, на який тимчасово покладено виконання функціональних обов’язків по обслуговуванню таких платників, не потрібно переукладати договори про визнання електронних документів.

Джерело: ДФС в Одеській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»