• Посилання скопійовано

Оновлено форми звітності зі статистики інвестицій ЗЕД

Затверджено форми державного статистичного спостереження зі статистики інвестицій зовнішньоекономічної діяльності

Оновлено форми звітності зі статистики інвестицій ЗЕД

Держстат наказом від 13.10.2014 року № 297 оновив форми державного статистичного спостереження зі статистики інвестицій зовнішньоекономічної діяльності.

Так, починаючи зі звіту за 2014 рік використовуємо нові форми:

  • № 11-зез (ВПІ) (річна)* "Звіт про взаємозв'язки підприємства з прямими іноземними інвестиціями в рамках відносин прямого інвестування". Форма поширюється на юросіб (резидентів), які одержали прямі інвестиції від нерезидентів, філії та постійні представництва нерезидентів в Україні, які мають зобов'язання/вимоги перед/до пов'язаними(их) підприємствами, що розташовані за кордоном, та/або інформацію щодо взаємозв'язків прямих інвесторів. Відповідно попередня форма, затверджена Наказом Держстату від 15.11.2013 р. № 349, втрачає чинність з 1 січня 2015 року.
  • № 12-зез (ВПІ) (річна)* "Звіт про взаємозв'язки підприємства - прямого інвестора в рамках відносин прямого інвестування". Поширюється на юросіб (резидентів), які здійснили прямі інвестиції за кордон, а також мають вимоги/зобов'язання до/перед підприємств(ами) у рамках відносин прямого інвестування.

Окрім того, починаючи зі звітів за січень–березень 2015 року застосовуємо оновлені форми:

  • № 10-зез (квартальна)* "Звіт про прямі іноземні інвестиції". Поширюється на юридичних осіб (резидентів), які одержали прямі інвестиції від нерезидентів, а також філії та постійні представництва нерезидентів в Україні;
  • № 13-зез (квартальна)* "Звіт про прямі інвестиції за кордон", яка поширюється на юридичних осіб (резидентів), які здійснили прямі інвестиції за кордон.

Попередні форми цих звітів, затверджені Наказом Держкомстату від 13.05.2011 р. № 115, втрачають чинність з 1 квітня 2015 року.

* Для перегляду нових форм бланків відкрийте вкладку "Версія від 01.01.2015 (від 01.04.2015)"

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»