• Посилання скопійовано

Статистика внутрішньої торгівлі: оновлено форми №1-торг та №3-торг

Держстат затвердив на 2015 рік нові форми №1-торг (місячна) "Звіт про товарооборот" та № 3-торг (квартальна, річна) "Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі"

Статистика внутрішньої торгівлі: оновлено форми №1-торг та №3-торг

Держстат України наказом від 04.12.2014 р. №380  продовжив оновлювати форми звітності зі статистики внутрішньої торгівлі.

Так, починаючи зі звіту за січень 2015 року потрібно буде звітувати за оновленою формою № 1-торг (місячна) "Звіт про товарооборот", а зі звіту за І квартал 2015 року - за новою формою № 3-торг (квартальна, річна) "Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі". 

Ці звіти подають органу державної статистики за місцезнаходженням юридичні особи, відокремлені підрозділи юросіб, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі.

Терміни подання звітів не змінилися:

 - ф. №1-торг - не пізніше 2 числа після звітного періоду;

 - ф. №3-торг за квартал – не пізніше 25 числа після звітного періоду;

 - ф. №3-торг за рік – не пізніше 28 лютого.

Новини по темі:

 - Оновлено форми звітів зі статистики внутрішньої торгівлі.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»