• Посилання скопійовано

Вийшла нова версія OPZ 1.30.42

30 грудня 2014 року вийшло чергове оновлення OPZ 1.30.42

Вийшла нова версія OPZ 1.30.42

Це оновлення встановлюється на будь-які версії 1.30 (від 1.30.1 до 1.30.41) 

Оновлення доступне на сайті Міністерства доходів і зборів та на сайті OPZ.ORG.UA . Крім того, воно входить до складу інсталяційного пакету "OPZ. Все в одному файлі". 

Не забувайте після установки оновлення перевірити "Довідник документів": у меню "Довідники" - "Довідник документів" - або ліворуч поставте "галочку", зазначивши всі звіти, або виберіть всі потрібні вам звіти і відзначте їх "галочкою". Не забудьте праворуч натиснути кнопку "Зберегти"!

В новій версії програми додано нові форми, чинні з 1 січня 2015 року. Зокрема, податкову накладну та Розрахунок коригування, форми податкової звітності з ПДВ, податку на нерухомість та плати за землю.

На виконання вимог Постанови КМУ від 16.10.2014 р. № 569 "Деякі питання електронного адміністрування податку на додану вартість" додано нові документи :

  • J/F1300103 - "Запит щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних";
  • J/F1400103 - "Витяг з Єдиного реєстру податкових накладних";
  • J/F1301201 - "Запит щодо отримання відомостей з системи електронного адміністрування податку на додану вартість";
  • J/F1401201 - "Витяг з системи електронного адміністрування податку на додану вартість";
  • J/F1490801 - "Електронне повідомлення про відкриття рахунків та взяття на облік в органах ДФСУ за даними, отриманими від банків та інших фінансових установ";
  • J/F1490901 - "Електронне повідомлення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних".

Відкориговано також деякі існуючі форми, шаблони та дані.

Джерело: OPZ.ORG.UA

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»