• Посилання скопійовано

Звіт за формою №6-ПВ слід подати не пізніше 9 лютого

Держстат повідомив про порядок надання річних звітів за формою № 6-ПВ «Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання» за 2014 рік

Звіт за формою №6-ПВ слід подати не пізніше 9 лютого

Держстат у листі від 30.12.2014 року № 12-13/1399 роз'яснив порядок надання річних звітів за формою № 6-ПВ «Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання» за 2014 рік.

Звіт подають юрособи, їхні відокремлені підрозділи, визначені за переліком органів державної статистики та які подають звіт за формою № 1-ПВ (квартальна) «Звіт з праці» за січень–грудень 2014 року.

Зазначена форма зазнала наступних змін.

З розділу І «Кількість працівників за якісним складом» з метою уникнення дублюваннявилучено показники, які отримуються в рамках інших державних статистичних спостережень, або можуть бути отримані з адміністративних джерел:

– облікова кількість працівників, які мають вищу освіту за освітніми рівнями неповна та базова вища освіта (рядок 12070);

– облікова кількість працівників, які мають вищу освіту за освітнім рівнем повна вища освіта (рядок 12080);

– облікова кількість працівників, які отримують пенсію (рядок 12090);

– облікова кількість працівників, які отримують пенсію за вислугу років (рядок 12100);

– облікова кількість працівників, які отримують пенсію за віком (рядок 12110);

– облікова кількість працівників, які отримують пенсію по інвалідності (рядок 12120);

– облікова кількість працівників, які отримують пенсію по інвалідності ІІІ групи (рядок 12130);

– облікова кількість винахідників і раціоналізаторів (рядок 12180);

– облікова кількість працівників, зайнятих в умовах, що не відповідають санітарно-гігієнічним нормам (рядок 12190).

У розділі ІІ «Підготовка працівників» вилучено показник «Кількість працівників, навчених новим професіям за кордоном» (рядок 13090). Крім того, внесені зміни у рядок 13070: графи 2, 3 «Первинна професійна підготовка» не заповнюються.

У розділі ІІІ «Підвищення кваліфікації» вилучено показник «Кількість працівників, які підвищили кваліфікацію за кордоном» (рядок 14040).

На бланку зазначено, що звіт подається не пізніше 7 лютого року, наступного за звітним, але у 2015 році звіт за № 6-ПВ (річна) необхідно подати не пізніше 09.02.2015. За неподання або несвоєчасне подання звіту передбачена відповідальність.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»