• Посилання скопійовано

Звітність з ПДВ у 2015 році подається виключно в електронній формі

Останнім звітним періодом, за який декларації з ПДВ можуть бути подані на паперових носіях, є IV квартал 2014

Звітність з ПДВ у 2015 році подається виключно в електронній формі

Головне управління Державної фіскальної служби у м. Києві у зв’язку з набранням з 1 січня 2015 року чинності Закону України від 28.12.2014 № 71-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України» звертає увагу платників податків на окремих змінах у питаннях подання податкової звітності з податку на додану вартість.

Згідно з вимогами вказаного Закону, починаючи з першого звітного періоду 2015 року (січень, І квартал), звітність з ПДВ подається в електронній формі до контролюючого органу всіма платниками податків на додану вартість з дотриманням вимоги, реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному пунктом 49.4 Податкового кодексу.

Останнім звітним періодом, за який декларації з ПДВ можуть бути подані на паперових носіях, є IV квартал 2014 (граничний термін подання 09.02.2015).

Нагадаємо, що подання звітності в електронному вигляді дає можливість забути про черги та відчути переваги економії робочого часу, а також гарантію автоматичної перевірки звітності.

Для подання звітності в електронному вигляді необхідно звернутися до Центрів обслуговування платників ДПІ у районах ГУ ДФС у м. Києві для безкоштовного оформлення електронних ключів.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»