• Посилання скопійовано

З'явився проект звітності зі збору у вигляді цільової надбавки

Оприлюднено проект форми декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності

З'явився проект звітності зі збору у вигляді цільової надбавки

Державна фіскальна служба оприлюднила проект наказу „Про затвердження форми Податкової декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності”.

Податківці нагадали, що тимчасово, до 1 січня 2016 року, встановлено збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності.

У зв'язку з цим виникла необхідність затвердження форми Податкової декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності.

Проект наказу розроблено на заміну діючому наказу Державної податкової адміністрації України від 24.12.2010 № 1017 „Про затвердження форми Податкової декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності”.

Зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторного акту приймаються протягом двох тижнів з дня публікації цього оголошення на адресу розробника: поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент оподаткування юридичних осіб, та електронну – avitenko@minrd.gov.ua, а також на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»