• Посилання скопійовано

Вперше звіт про компенсацію середнього заробітку мобілізованим подаємо до 15 квітня

Перші звіти про компенсацію середнього заробітку мобілізованим за січень, лютий, березень 2015 року підприємства подають до 15 квітня поточного року

Вперше звіт про компенсацію середнього заробітку мобілізованим подаємо до 15 квітня

Відповідно до вимог частини третьої статті 119 Кодексу законів про працю України Кабінет Міністрів України постановою від 4 березня 2015 року №105 затвердив Порядок виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.

Компенсація здійснюється за 2015 рік за рахунок коштів, передбачених у Державному бюджеті України.

Бюджетні кошти спрямовуються підприємствам, установам,  організаціям на компенсацію витрат на виплату середнього заробітку працівникам, які працювали на таких підприємствах, в установах, організаціях на час призову на військову службу, не більше одного року.

Для отримання компенсації підприємство, установа, організація за місцем реєстрації щомісячно подають до управління праці та соціального захисту населення звіт про фактичні витрати на виплату середнього заробітку працівникам, призваним на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, погоджений районним (міським) військовим комісаріатом,  який здійснював  призов працівника  на військову службу. Перші звіти за січень, лютий, березень 2015 року підприємства подають до 15 квітня поточного року.

Для забезпечення  виконання в області вищезазначеної постанови розроблені та затверджені відповідні заходи.

Джерело: Полтавська обласна державна адміністрація

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»