• Посилання скопійовано

Уточнюючий розрахунок №1-ДФ з військового збору за періоди 2014 року не подаємо

Податковим агентам не потрібно подавати уточнюючий розрахунок за формою 1ДФ за періоди 2014 року з метою відображення військового збору та сум ПДФО з доходів у вигляді процентів

Уточнюючий розрахунок №1-ДФ з військового збору за періоди 2014 року не подаємо

Податківці у інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 103.25) нагадують, що з 1 квітня 2015 року набрала чинності нова форма Податкового розрахунку №1-ДФ, яка, зокрема, доповнена розділом II ”Оподаткування процентів та військовий збір”.

У цьому розділі потрібно відображати загальні суми нарахованих та виплачених доходів, у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею, а також утриманого та перерахованого податку на доходи фізичних осіб. 

У рядку «Військовий збір» слід зазначити, крім сум нарахованих та виплачених доходів, загальну суму нарахованого та перерахованого військового збору. При цьому, у податковому розрахунку за ф. 1ДФ у розділі II, податкові агенти не будуть зазначати відомості про фізичних осіб, яким нараховані такі доходи.

Податковий розрахунок за оновленою формою подаватиметься за підсумками І кварталу 2015 року.

Таким чином, податковим агентам не потрібно подавати уточнюючий розрахунок за формою 1ДФ за періоди 2014 року з метою відображення військового збору та сум ПДФО з нарахованих та виплачених доходів у вигляді процентів.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»