• Посилання скопійовано

Затверджено форму декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари

Міністерство фінансів затвердило форму декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію), а також Порядок її складання

Затверджено форму декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари

Мінфін наказом від 25.03.2015 р. №359 затвердив форму Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію), а також Порядок її складання та подання.

Декларація подається до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову і митну політику в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, шляхом її направлення до контролюючого органу за основним місцем обліку декларанта для здійснення перевірки наявності та достовірності обов'язкових реквізитів.

Декларація подається виробником або імпортером підакцизних товарів (продукції) не пізніше закінчення останньої робочої години дня, в якому спливає граничний строк подання Декларації, - 10 та 25 числа місяця.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»