• Посилання скопійовано

Прийшли помилкові квитанції у відповідь на відправлений звіт з розділу «Єдине вікно»/«Фінансова звітність»

Орієнтовно в період з 21.04.2015 по 22.04.2015 на відправлені фінансові звіти квитанції 1 і 2 були помилково відправлені респондентам від ДФС

Прийшли помилкові квитанції у відповідь на відправлений звіт з розділу «Єдине вікно»/«Фінансова звітність»

С 05 января 2015 года прием и обработка финансовой отчетности осуществляется в режиме единого окна с помощью системы «Единое окно представления электронной отчетности. В ответ на отправленный отчет из раздела «Єдине вікно»/«Фінансова звітність» клиент получает квитанцию 1 от Государственной фискальной службы (ГФС) и квитанцию 2 от Госстата (ГСС).

Информируем Вас, что ориентировочно в период с 21.04.2015 по 22.04.2015  на отправленные финансовые отчеты ошибочно квитанции 1 и 2 были отправлены респондентам от ГФС. 

В связи с этим на приемном шлюзе ГФС проведены работы по корректной обработке финансовых отчетов.

Клиентам, которые ранее отправляли отчеты  из раздела «Єдине вікно»/«Фінансова звітність»  и получили квитанцию 1 и 2 только от ГФС, необходимо скопировать отчет, обновить поля с помощью клавиш F5, F6 и повторно отправить на регистрацию.

Информацию по гос. органу, от которого получены квитанции 1 и 2, можно просмотреть в тексте квитанций.

В квитанции 1 в пункте «Документ доставлено до центрального рівня» в должна быть указана ГФС, в квитанции 2 в пункте «Звіт доставлено до центру обробки електронних звітів Держстату України» - центр обробки електронних звітів Держстату України.

Джерело: «M.E.Doc IS»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»