• Посилання скопійовано

Заповнення поля декларації з ПДВ «Реквізити спеціального рахунка» є обов'язковим

Ця вимога є обов’язковою для платників, які перебувають на спеціальному режимі оподаткування у сільському господарстві, для забезпечення перерахування на цей рахунок коштів з електронного рахунку платника

Заповнення поля декларації з ПДВ «Реквізити спеціального рахунка» є обов'язковим

При заповненні рядка 25.2 декларацій 0121-0123, 0130 обов’язковим є заповнення поля декларації "****Реквізити спеціального рахунку". Зокрема, платники повинні вказати № спецрахунку, дані банку/органу, в якому відкрито рахунок (найменування, ЄДРПОУ, МФО).

Ця  вимога є обов’язковою для платників, які перебувають на спеціальному режимі оподаткування у сільському господарстві, для забезпечення перерахування на цей рахунок коштів з електронного рахунку платника, - наголошують фахівці ГУ ДФС у Волинській області.

Перерахування коштів в електронній системі адміністрування ПДВ здійснюється на підставі реєстру, який автоматично формується ДФС України на основі поданих платниками податкових декларацій з ПДВ та надсилається Державній Казначейській службі України.

Перерахування суми податку до бюджету та/або на спеціальні рахунки платників податку з їх електронних рахунків здійснюється Казначейством в межах залишку таких коштів на електронних рахунках (пункт 21 Порядку №569).

Нагадуємо, що спеціальний режим оподаткування у сільському господарстві визначений статтею 209 Податкового кодексу України від 02.12.2010 року №2755-VI (із змінами та доповненнями).

Джерело: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»