• Посилання скопійовано

Відображаємо новостворені робочі місця у звіті з ЄСВ

У разі працевлаштування особи на нове робоче місце страхувальником протягом 2 років графа «Ознака нового робочого місця» звіту з ЄСВ заповнюється з позначкою «1-так»

Відображаємо новостворені робочі місця у звіті з ЄСВ

ДФСУ у підкатегорії 301.06.01 ЗІР відповіла, протягом якого терміну страхувальник графу «Ознака нового робочого місця» таблиці 6 додатка 4 звіту щодо сум нарахованого ЄВ заповнює з позначкою «1-так».

Відповідно до п. 3 ст. 24 Закону України від 05 липня 2012 року № 5067-VI «Про зайнятість населення» роботодавцю, який протягом 12 календарних місяців забезпечував створення нових робочих місць, працевлаштовував на них працівників і упродовж цього періоду щомісяця здійснював їм виплату заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати за кожну особу, протягом наступних 12 календарних місяців за умови збереження рівня заробітної плати в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати за кожну таку особу щомісяця за рахунок коштів Державного бюджету України компенсуються фактичні витрати у розмірі 50 відсотків суми нарахованого єдиного внеску за відповідну особу за місяць, за який він сплачений, у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Таким чином, у разі працевлаштування особи на нове робоче місце,страхувальником протягом 2 років графа «Ознака нового робочого місця» таблиці 6 додатка 4 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435заповнюється з позначкою «1-так».

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»