• Посилання скопійовано

Реквізит «№ реєстрації страхувальника» у звіті з ЄСВ: значення

ДФСУ дала визначення реквізиту «№ реєстрації страхувальника» в таблиці 1 додатка 4 звіту щодо сум нарахованого ЄСВ

Реквізит «№ реєстрації страхувальника» у звіті з ЄСВ: значення

ДФСУ у підкатегорії 301.06.01 ЗІР роз'яснила, що означає реквізит «№ реєстрації страхувальника» в таблиці 1 додатка 4 звіту щодо сум нарахованого ЄСВ.

Реквізит «№ реєстрації страхувальника» в таблиці 1 додатка 4 до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435, означає:

- реєстраційний номер платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) за даними форми № 2-ЄСВ «Повідомлення про взяття на облік платника єдиного внеску» для платників ЄВ, на яких не поширюється дія Закону України від 15 травня 2003 року № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» зі змінами та доповненнями (далі – Закон №755);

- реєстраційний номер платника ЄВ за даними виписки з Єдиного державного реєстру для платників ЄВ, на яких поширюється дія Закону № 755.

Згідно з п. 4 розд. ІІ Положення про реєстр страхувальників, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.11.2014 № 1162 «Про затвердження Порядку обліку платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та Положення про реєстр страхувальників», зазначені відомості вносяться до реєстру страхувальників і є необхідними для обліку платників ЄВ, їх зобов’язань та сплати ЄВ.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»