• Посилання скопійовано

ДФС вводить електронний сервіс для обміну розрахунками коригувань

Відтепер обмінюватися розрахунками коригувань можна буде з користувачами будь-якого програмного забезпечення та сертифікатів ЕЦП

ДФС вводить електронний сервіс для обміну розрахунками коригувань

1.07.2015 р. Государственная фискальная служба Украины запускает новый электронный сервис, благодаря которому обмен расчетами корректировок между налогоплательщиками будет происходить напрямую через ГФС, а не средствами разработчиков программного обеспечения.

Это означает, что отныне обмениваться расчетам корректировок можно будет с пользователями любого программного обеспечения и сертификатов ЭЦП. В программе «M.E.Doc IS» новую схему обмена будет реализовано максимально оперативно - в обновлении 10.01.056, который станет доступным для установки уже завтра, 01.07.2015 р.

Напоминаем, что в случае проблем на СДО ДФС  для отправки расчетов корректировок Вы можете воспользоваться функциями импорта/экспорта и прибегнуть к обмену через e-mail.

Джерело: «M.E.Doc IS»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»