• Посилання скопійовано

Фонд з ТВП про терміни подання звітності за 1-ше півріччя 2015 року

Звіти до органів ФСС з ТВП за 1-ше півріччя 2015 року подаються з 01.07.2015 по 20.07.2015

Виконавча дирекція Київського міського відділення ФСС з ТВП повідомила, що звіти до органів ФСС з ТВП за 1-ше півріччя 2015 року подаються з 01.07.2015 по 20.07.2015 включно.

При цьому, звернула увагу, що звіт за формою Ф4-ФСС з ТВП не подається у разі відсутності у страхувальника зобов’язання перед Фондом по субрахунку 652 на початок кожного звітного кварталу та оборотів по субрахунку у звітному кварталі.

За несвоєчасне подання або неподання встановленої звітності, подання недостовірної звітності щодо використання страхових коштів передбачена адміністративна відповідальність посадових осіб у вигляді накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 136 до 255 гривень). 

Ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за одне з вказаних правопорушень тягнуть за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 340 гривень).

На підставі: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»