• Посилання скопійовано

Нова форма звіту №1-ПА та Порядок її заповнення - в проекті

Мінсоцполітики оприлюднило проект форми №1-ПА "Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні"

Нова форма звіту №1-ПА та Порядок її заповнення - в проекті

На сайті Мінсоцполітики оприлюднено проект наказу, яким затверджується:

 - нова форма №1-ПА "Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги  з посередництва у працевлаштуванні" (завантажити);

 - Порядок її заповнення.

Подаватимуть цей звіт юрособи та фізсоби–підприємці, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні або здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні у інших роботодавців.

Згідно з проектом, звіт слід буде подавати щороку не пізніше 15 січня після звітного року (раніше - 1 лютого) районним, міським, міськрайонним, районним у містах органам державної служби зайнятості за місцем здійснення діяльності. Якщо останній день строку припадатиме на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подачі звіту буде перший після нього робочий день.

Звіт, як і раніше, складається з трьох розділів.

Розділ І заповнюється суб'єктами господарювання, які мають ліцензію з посередництва у працевлаштуванні за кордоном. Цей розділ тепер поділено на чотири підрозділи, у яких зазначатимуться дані про громадян за кордоном у звітному році:

  • за країнами працевлаштування;
  • за статтю, віковими групами, рівнем освіти, тривалістю роботи;
  • за видами економічної діяльності на останньому місці роботи;
  • за професійними групами.

Розділ ІІ заповнюється суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні. 

Розділ ІІІ - суб'єктом господарювання, який наймає працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в іншого роботодавця.

Нагадаємо, що на даний час чинна форма звіту №1-ПА, затверджена  наказом Мінсоцполітики від 31.05.2013 року № 315. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»