• Посилання скопійовано

Вийшло чергове оновлення OPZ

6 жовтня 2015 року вийшло чергове оновлення OPZ 1.31.5.1

Вийшло чергове оновлення OPZ

Це оновлення встановлюється на будь-які версії, починаючи з 1.31 і далі

Оновлення доступно:

Оновлення входить до складу інсталяційного пакету "OPZ. Все в одному файлі"

Не забувайте після установки оновлення перевірити "Довідник документів":

У меню "Довідники" - "Довідник документів" - або зліва поставте "галочку", відзначивши всі звіти, або виберіть всі потрібні вам звіти і відзначте їх "галочкою". Не забудьте праворуч натиснути кнопку "Зберегти"!

Перелік змін та доповнень (версія 1.31.5.1) (станом на 06.10.2015)

Коригування існуючих форм, шаблонів та даних:

Довідники:

J0103802 - "Податкова декларація платника єдиного податку четвертої групи", J0138101 - Додаток "Відомості про наявність земельних ділянок" змінено ознаку кількості документів в одному звітному періоді.

Форми для вводу та друку :

F/J0215207 - Додаток 2 до податкової декларації з ПДВ "Розрахунок суми залишку від'ємного значення попередніх податкових періодів до 01 лютого 2015 року (Д2)" виправлено некоректні значення властивостей шаблону;

F/J0834102 - Додаток 1 до Податкової декларації зі збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності "Розрахунок податкового зобов'язання збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів, визначених у підпункті 1.3.1 пункту 29 підрозділу 10 розділу XX Податкового кодексу України" виправлено помилку назви ідентифікатора в документі.

Джерело: OPZ.ORG.UA

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»