• Посилання скопійовано

Посередництво у працевлаштуванні: оновлено форму №1-ПА

Мінфін оновив форму звітності №1-ПА та Порядок її заповнення. Зокрема, тепере цей звіт потрібно буде подавати щороку до 15 січня (а не до 1 лютого, як раніше)

Посередництво у працевлаштуванні: оновлено форму №1-ПА

Мінфін наказом від 07.08.2015 р. №815 затвердив:

  • нову форму звітності №1-ПА "Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб'єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні та здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців"*
  • Порядок подання форми звітності № 1-ПА.

Звіт подають юрособи та фізособи - підприємці, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні та здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців - районним, міським, міськрайонним, районним у містах органам державної служби зайнятості

Зверніть увагу, що перенесено термін подання цього звіту з 1 лютого на 15 січня. Тобто тепер цей звіт подаватиметься щороку до 15 січня.

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування, яке планується в "Офіційному віснику України" №84 (30.10.2015).

*Для перегляду нової форми звіту відкрийте вкладку "Версія від 30.10.2015"

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»