• Посилання скопійовано

В уточнюючому розрахунку відображаємо усі заповнені рядки декларації з ПДВ

Які рядки в уточнюючому розрахунку до декларації з ПДВ потрібно заповнювати – усі, чи тільки ті, якими виправляються помилки? Роз'яснюють податківці

В уточнюючому розрахунку відображаємо усі заповнені рядки декларації з ПДВ

Фахівці ДФСУ в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 101.28) роз'яснили, що в уточнюючому розрахунку податкових зобов’язань з ПДВ у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок відображаються всі заповнені рядки декларації, що уточнюється. Зокрема:

 - в графу 4 уточнюючого розрахунку переносяться показники декларації, що уточнюється;

 - у графі 5 відображаються всі показники декларації з урахуванням виправлених помилок;

 - у графі 6 відображається абсолютне значення помилки по всіх заповнених в уточнюючому розрахунку рядках з відповідним знаком (+/-), у разі якщо абсолютне значення дорівнює нулю, то відповідний рядок не заповнюється.

При цьому не заповнені рядки декларації в уточнюючому розрахунку залишаються не заповненими.

На підставі: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»