• Посилання скопійовано

Спрощена декларація з податку на прибуток - в проекті від Кабміну

ДФСУ оприлюднила проект Кабміну, яким, серед іншого, затверджено спрощену форму податкової декларації з податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою

Спрощена декларація з податку на прибуток - в проекті від Кабміну

На офіційному веб-порталі ДФСУ розміщено проект постанови КМУ «Питання переходу платників податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою відповідно до пункту 16 підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, до подання спрощеної податкової декларації».

Проект постанови розроблено з метою виконання Закону України від 28 грудня 2014 року № 71-VII.

Проектом постанови затверджується спрощена форма податкової декларації з податку на прибуток підприємств, який оподатковується за нульовою ставкою відповідно до п.16 підрозділу 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Кодексу.

Завантажити проект декларації >>>

Зауваження та пропозиції до проекту цього наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адреси розробника: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8, Департамент методологічної роботи з питань оподаткування, електронну – lhropun@sfs.gov.ua,  а також на поштову адресу Державної регуляторної служби України – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»