• Посилання скопійовано

Як в звіті з ЄСВ відобразити від’ємне значення суми утриманого ЄСВ

Фахівці ДФС розповіли, як в таблиці 1 додатка 4 Звіту з ЄСВ відобразити від’ємне значення суми утриманого ЄСВ при сторнуванні виплат за періоди до 01.01.2016 року

Як в звіті з ЄСВ відобразити від’ємне значення суми утриманого ЄСВ

Податківці в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" пояснили, що в таблиці 1 додатка 4 Звіту з ЄСВ від’ємне значення утриманого єдиного внеску при сторнуванні за періоди до 01.01.2016 сум відпускних, допомоги по тимчасовій непрацездатності та допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами відображається в рядках:

  • 5.1 – 5.6 розд. 5 «Утримано єдиний внесок»;
  • 4.1 – 4.4 розд. 4 «Сума нарахованої заробітної плати, винагород за виконану роботу (надані послуги) за цівільно-правовими договорами, оплати допомоги по тимчасовій непрацездатності та допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами, з якої утримано єдиний внесок».

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»